T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
OSMANİYE / DÜZİÇİ - Düziçi ÇEAŞ Anadolu Lisesi

2023-2024 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI '' eTWİNNİNG OKULU'' ÖDÜLÜ ALDIK

     ÇEAŞ ANADOLU LİSESİ ORTAÖĞRETİMDE İLÇEMİZDE İLKİ BAŞARDI

eTwinning Okulu Etiketi, eTwinning'in okul politikalarına, okuldaki etkinliklere ve mesleki gelişim çalışmalarına entegre edilmesini teşvik eden ve bu konuda başarılı okulların görünürlüğünü arttırmayı amaçlayan bir uygulamadır. eTwinning Okulu Etiketi,  belirli özellikleri taşıyan ve bunu belgelendiren okulların değerlendirmesi sonunda verilen  bir etikettir. 

     2023-2024 dönemi için eTwinning Okulu Etiketine başvuru koşullarını sağlayan 7.554 okuldan 3.541'i başvuru yapmış ve 2.908'i başarıyla süreci tamamlamıştır. Bu kapsamda 2023-2024 ilimizden iki lise eTwinning Okulu Etiketi almaya hak kazanmıştır. İlçemizde ortaöğretimde  ‘’ilk defa eTwinning Okul Etiketi’’ne sahip olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Emek veren öğrenci, öğretmen, okul idaremiz ve destekleri ile bizleri yalnız bırakmayan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve değerli velilerimize Okul Ekibimiz adına çok teşekkür ederim.

eTwinning Okulu Etiketi ile ödüllendirilen okullar, eTwinning, paylaşılan liderlik, işbirliği ve paylaşım, değişim aracıları olarak öğrenciler, içerme ve pedagojik inovasyon konusunda ilham veren ilkeleri bünyelerinde barındıran modellerdir.

·          Avrupa düzeyinde yüksek seviyede görünürlük elde ederler ve eTwinning Okulu Etiketlerini tanıtım ve bilgilendirme materyallerinde sergilemeleri yönünde teşvik edilirler.

·         Özel mesleki gelişim programlarına katılmaları yönünde desteklenirler.

·         İyi uygulamaları paylaşmak, işbirliği yapmak ve seçkin çevrimiçi etkinliklere katılmak için özel bir eTwinning Grubunun parçası olurlar.

 

 

 

 

07-02-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 07.02.2024 - Güncelleme: 07.02.2024 10:35 - Görüntülenme: 127
  Beğen | 0  kişi beğendi