e Twınnıng

Osmaniye İl Müdürlüğümüzün düzenlediği 2021-2022 eTwinning Ödül törenimizde Ulusal ve Avrupa Kalite alan  okul projelerimizin ve Avrupa Kalite Etiketi Okul Tabelamızı yapılan törende aldık.

Eğitim sistemimizin amacı; bilime odaklı, teknolojiye meraklı ,ahlaki değerlere sahip , evrensel değerleri bilen öğrenciler yetiştirmektir. Çağın gereklerini yerine getirirken kendi öz değerlerimize uzak kalmadan , bu kök değerlerine sahip çıkan bir gençlik yetiştirmek projemizin amacıdır. Bu değerleri öğrencilere sadece öğretmeyeceğiz, tutum ve davranış haline gelmesini sağlayarak okul içinde, okul dışında ve aile içinde yaygınlaştıracağız. Öğrencilerimize benimseteceğimiz 10 kök değer ; adalet, dostluk , dürüstlük, özdenetim, sabır, saygı ,sevgi, sorumluluk, vatanseverlik, yardımseverlik konuları olarak belirlenmiştir. Proje öğretmen-öğrenci- veli işbirliği ile yapılacaktır.Her bir değer ile ilgili etkinlikler yapılacak ve öğrencilerle etkinlik sonrası beyin fırtınası yapılacaktır. Öğrencilerimiz her bir değer değer etkinliği sonrası yorumlama, çıkarımda bulunma, ilişki kurabilme, çıkarımda bulunma, analiz edebilme , çıkarımda bulunma ,düşünceleri sentezleyebilme gibi üst düzey düşünme becerisini işbirliği içinde deneyimleyebilecektir. Bu kök değerleri uygularken web-2 araçlarını öğrenip paylaşımlarımızı teknoloji yoluyla paylaşacağız

''Benim Şehrim,Benim Kimliğim'' Projemiz kapsamında öğrencilerimize web2.0 araçlarını tanıttık.

''Meslekleri Tanıyorum Mesleğimi Bilinçli Seçiyorum'' eTwinning projemiz kapsamında tüm proje ekip öğretmenlerimize e-Güvenlik bilgi paylaşımı toplantı gerçekleştirdik . Bilgilerimizi sonrasında okul proje ekibimizle paylaşarak, ekib öğrencilerimizin tamamına bu toplantıyı gerçekleştirmeyi kararlaştırdık.

''MESLEKLERİ TANIYORUM, MESLEĞİMİ BİLİNÇLİ SEÇİYORUM'' eTwinning projemizde tüm ekip üyelerimiz öğretmen ve öğrencilerimize uzman davetiyle ''Güvenli İnternet Eğitimi'' gerçekleştirdik.

eTwinning projemizde okul proje ekibimize okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz destek vererek bilgilerini öğrencilerimizle paylaştı.

eTwinning Proje çalışmalarında  öğrencilerimize ve projelerimize etkili ve verimli  katkıda bulunmak amacıyla https://etwinningonline.eba.gov.tr/ üzerinden tamamlanan  eğitimler sonucunda alınan belgelerle hem mesleki gelişime hem de öğrencilerimize destek olacağız.

eTwinning proje çalışmalarında yer alan öğrencilerimiz okul arkadaşlarına internet etiği konusunda pano hazıladılar

Ara

Öğrencilerimizi  '' E-Güvenlik, İnternet Etiği ve Güvenliği ''konularında bilgilendirme çalışmalarını Rehber Öğretmenimiz Ecevit Mart tarafından gerçekleştirdik.

Ara

2021-2022 eğitim öğretim yılı eTwinning proje çalışmalarında yer alan öğrencilerimize ''Ulusal Kalite Etiketleri''ni İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cuma SAĞIR ile İlçe Ortaöğretim Şube Müdürümüz Sayın Mustafa ŞEKER vererek çalışmalarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ettiler.

Ara

''Meslekleri Tanıyorum, Mesleğimi Bilinçli Seçiyorum'' Projemiz kapsamında yaptığımız çalışmalar

Ara

eTwinning proje çalışması yapan öğrencilerimiz sınıf arkadaşlarını internet etiği ve güvenliği konusunda bilgilendirerek sınıf panoları oluşturdular.

Ara

9.12.2022 Tarihinde velilerimize ''İnternet Etiği ve Güvenliği'', ''Teknoloji Bağımlılığı'' konularında bilgilendirme toplantımızı gerçekleştirdik.

Ara

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği 2021 eTwinning ödül töreninde okulumuz yaptığı projelerle Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketilerini aldı.Emek veren öğrenci ve öğretmenlerimize destek olan velilerimize teşekkür ederiz.