2. Dönem 1. Yazılıları

DÜZİÇİ ÇEAŞ ANADOLU LİSESİ TÜM İDARECİ VE ÖĞRETMENLERİNE

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2.Dönem Başı Öğretmenler Kurulu toplantısı 05.02.2024 Pazartesi günü saat:15:30 da Düziçi İmam Hatip Lisesi  toplantı salonunda  yapılacaktır. Belirtilen tarihte  gündem maddelerini görüşmek üzere toplantıya hazırlıklı olarak katılmanızı rica ederim.

F.Sulhay DOĞAN BURGAç

Değerli Öğretmenlerimiz, Sevgli Öğrencilerimiz ;

05.02.2024 tarihinden itibaren geçerli olacak ders programımız için bağlantıya  tıklayınız

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Düziçi Çeaş Anadolu Lisesi ''Eğitim Ortamlarında Şiddetin Önlenmesi ve Azaltılması Okul Eylem Planımız'' çalışma ekibimizle 27.09.2023  tarih ve saat 15.30 da toplanarak gerçeklşetirilecek etkinlikler sorumlu kişi ve birimler ile işbirliği gerçekleştireceğimiz kurum ve kişileri belirleyerek ''Eylem Planımız'' oluşturulmuştur.

''EĞİTİM ORTAMLARINDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE AZALTILMASI OKUL EYLEM PLANIMIZ'' için lütfen ilgili  linke tıklayınız.

2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılı Düziçi Çeaş Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Tahmini bütçesi için linke tıklayınız.

Kas

Sevgili Öğrencilerimiz ,Değerli Öğretmenlerimiz;

20 Kasım 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak sınıf ve öğretmen ders programımız için lütfen linke tıklayınız.

Kas

Halkımız içinde oluşan Uyuz Salgını için alınacak tedbirler okulumuzda resmi yazıyla bildirilmiş olup. Tüm personel ve öğrencilerimizin bu konuda dikkatli olması ve gereken tedbirleri alması gerekmektedir.

DEĞERLİ VELİLERİMİZ;

2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul veli toplantımız 19.10.2023 Perşembe günü saat 15:30 da Düziçi İmam Hatip Lisesi Toplantı salonunda yapılacak olup, toplantıya katılımınızı rica eder, esenlikler dileriz. Toplantı gündem maddeleri için linke tıklamanızı rica ederiz.