OSMANİYE / DÜZİÇİ - Düziçi ÇEAŞ Anadolu Lisesi

Ekm

19/10/2023 tarihinde okulumuzun Okul Aile Birliğ Toplantısını yaptık. Katılımlarından dolayı bütün velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

#CodeWeek 7-22 Ekim 2023 Kodlamayı öğrenmek, çevremizde hızla değişen dünyayı anlamamıza, teknolojinin nasıl çalıştığına dair ufkumuzu genişletmemize ve yeni fikirlerle yenilikleri keşfetmek için becerilerimizi geliştirip kapasitemizi artırmamıza yardımcı olur.

AB Kod Haftası, kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde herkesin ayağına getirmeyi amaçlayan bir taban girişimidir.

Ekm

13.EKİM 2023 Tarihinde ilçemiz belediye konferans salonunda Polis baş müfettişi 1.sınıf emniyet müdürü Ahmet SULA tarafından verilen İNSANA YOLCULUK konulu kişisel gelişim konferansına katıldık.